DE RADIATOREN

Van de gewone paneelradiator tot de decoratieve radiator met de nieuwste technologieën, Vanden Bergh biedt u een brede waaier aan modellen.

Hoewel het esthetische aspect heel belangrijk is, is het voornaamste criterium waar u op zal moeten letten de gezochte warmtecapaciteit om een optimaal comfort te bekomen in uw woning. Wanneer deze berekening is gebeurd, kunt u het gewenste radiatormodel kiezen: een paneelradiator, een kolomradiator of een decoratieve radiator.

De paneelradiator

Dit is momenteel het algemeenste radiatormodel. Ze bestaan in alle maten, met of zonder bekleding.
Naargelang uw noden kiest u voor een kortere of langere, bredere radiator met een of meerdere panelen.

De kolomradiator

De kolomradiator is de ideale oplossing voor retro- en vintageliefhebbers.
Dit type radiator, hangend of op pootjes, zal gewaardeerd zijn voor bijvoorbeeld renovatieprojecten in oude gebouwen of charmewoningen.

De decoratieve radiator

De decoratieve radiatoren, die meestal duurder zijn, bieden een oneindige waaier aan mogelijkheden. Ze bestaan in alle vormen, alle kleuren en alle maten. Bovendien kunnen sommige modellen uitgerust worden met verschillende accessoires (handdoekenhanger, haakjes…).

De radiator op maat

Voor de creatieve mensen of gewoon om aan bepaalde plaatsingseisen te voldoen, is het ook mogelijk om de radiatoren helemaal op maat gemaakt te bestellen.
Deze zullen dan aangepast worden aan om het even welke configuratie en aan al uw eisen beantwoorden. Van de gebogen radiator tot de radiator met een hoek, alles is mogelijk.

De handdoekendroger

Om uw badkamer te verwarmen is het verstandig om voor een handdoekendrogerverwarming te kiezen. Ook hier is het aanbod aan designs en mogelijkheden enorm. Zoals voor een klassieke radiator is het belangrijk om het juiste compromis te vinden tussen design en reële noden. Hiervoor is het belangrijk om u meerdere vragen te stellen:

Wat zijn mijn behoeften?

Zal uw handdoekendroger dienen om uw hele badkamer te verwarmen of gewoon om uw handdoeken te drogen en te verwarmen.
Naargelang het beoogde doel zal het interessant zijn om voor een klassiek model of een gemengd model met een elektrisch systeem die de ruimte in een paar minuten kan verwarmen te kiezen.

Wat zijn de afmetingen van mijn ruimte?

Dankzij het antwoord op deze vraag zal u weten welk formaat gekozen voor uw handdoekendroger.
Naar de plaats waar u uw handdoekendroger wenst te plaatsen, zal het mogelijk zijn om voor een breder of een smaller model te kiezen met een aangepaste hoogte.

Welke stijl past bij mij?

De designliefhebbers vinden vast en zeker hun gading in de huidige gamma handdoekendrogers. Ze bestaan nu in alle kleuren en sommige producenten bieden modellen met moderne of zelfs artistieke vormen.

Onze merken