FRNL
081 61 54 58  |  Rue de la Posterie 21 - 5030 Gembloux
professionele webshop

Slimme thermostaten

De T6 slimme thermostaat

De slimme manier je wooncomfort te regelen.

Locatiegebaseerde temperatuurregeling (geofencing).

Als de T6 thermostaat met de Honeywell Home app is verbonden, kan met geofencing de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch worden aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een comfortabel huis en je nooit onnodig energie verspilt wanneer je weg bent.

Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar

Honeywell berijpt dat het leven onvoorspelbaar is. Kies daarom voor een vooraf ingesteld 7-daags programma en wijzig eenvoudig de temperatuurinstelling wanneer plannen wijzigen.

Slimme functies

Honeywell Home weet hoe lang het duurt om uw huis op de juiste temperatuur te krijgen, zonder giswerk en dat bespaart geld op uw energierekening. Vraag om 21 graden om 7 uur, geen probleem, de T6/T6R regelt het, ongeacht de buitentemperatuur. De intelligente comfortregeling helpt de gewenste temperatuur te behouden wanneer u dat nodig heeft. Zodat uw huis altijd comfortabel en aangenaam is, ongeacht het weer.

De evohome thermostaat

Zoneregeling voor elk verwarmingssysteem.


Evohome vous permet de contrôler en permanence votre installation de chauffage, où que vous soyez.
evohome betekent dat u altijd de controle hebt over uw verwarmingssysteem — waar u ook bent.
Het centrale punt is het evohome bedieningspaneel, waarmee u eenvoudig de temperatuur programmeert en bepaalt in elke kamer van uw huis — vanaf elke plek in uw huis.
Thuis is pas echt thuis als het comfortabel aanvoelt. evohome vertelt u de exacte temperatuur en maakt een einde aan ruwe schattingen — niet koud, en niet te warm. Precies goed.

Optimaliseer uw comfort

Evohome is zelflerend en leert hoe lang het duurt voordat uw huis is opgewarmd. Hij gaat aan als het nodig is om uw verwarming op de perfecte temperatuur te krijgen – en dat op het juiste moment.

Partagez sur