DE WASTAFEL

De keuze tussen een klassieke wastafel, een opzetwastafel of inbouwwastafel is in de eerste plaats een kwestie van smaak. Hoewel de moderne opzetwastafels steeds meer succes kennen, kennen de klassieke wastafels, hangend, op een zuil of onderstel, een revival en volgen ze de huidige trends.

Hangwastafels of op zuil

Ze worden aan de muur bevestigd. Ze kunnen op de gewenste hoogte geïnstalleerd worden en kunnen aangevuld worden met een zuil of een sifonkap die de sifon verbergt en voor een hedendaagse of moderne toets zorgt.

Wastafels op onderstel

Deze wastafels op twee of vier poten nemen meer plaats in maar zien er leuk en verfijnd uit en nemen ons terug mee naar de badkamers uit het begin van de vorige eeuw. Ze zorgen voor een bijzonder accent in uw badkamer.

Opzetwastafels

In tegenstelling tot de wastafel die volledig op zichzelf staat, maken opzetwastafels deel uit van een meubel of steun. Deze kunnen opgebouwd, ingebouwd of opgehangen worden.

Opzetwastafels zijn verkrijgbaar in tal van stijlen, vormen, kleuren en materialen en zijn hipper dan ooit. Ze zorgen voor een persoonlijke toets in uw badkamer.

Enkele of dubbele opzetwastafel?

De dubbele opzetwastafel is erg handig en erg hip. Met een dubbele wastafel vermijdt u wachtrijen in de badkamer in de ochtendspits, maar ze nemen uiteraard veel plaats in.

Let erop dat u de ruimte waar u een dubbele opzetwastafel wilt plaatsen goed opmeet.

Onze merken