DE TOILETTEN

Vroeger hadden de toiletten weinig aanzien en waren ze buiten het huis weggestopt maar vandaag de dag zijn ze een belangrijke bestemming. De verschillende bestanddelen worden constant zwaar op de proef gesteld. Het is dus belangrijk om bijzonder aandacht te besteden aan hun keuze. Hierbij stellen we drie voornaamste soorten toiletten voor: het staande toilet, het hangtoilet en het elektrische toilet.

De staande toiletten

Dit zijn de traditionele toiletten met een voet en zichtbaar reservoir.
Ze zijn de eenvoudigste om te plaatsen en te herstellen bij problemen.
De huidige modellen zijn bijna allemaal uitgerust met een economisch reservoir met dubbele toets (6-9 liter).

De hangtoiletten

Veel esthetischer dans de staande toiletten dankzij de verborgen leidingen en reservoirs, ze vereenvoudigen ook sterk de schoonmaak aangezien ze niet op een voet rusten, maar direct tegen de muur bevestigd worden, op de gewenste hoogte, met een voorwandsysteem.

De elektrische toiletten

Indien u geen waterleiding met een doorsnede van minimum 10 cm hebt voor de afvoer van het afvalwater is het elektrische toilet de ideale oplossing. Dit soort toilet bestaat erin het afval te vermalen om het langs een smallere buis te kunnen afvoeren.

De douchetoiletten

De douchetoiletten die nog weinig gekend in dit werelddeel bieden een echte meerwaarde op het vlak van hygiëne.
Met een douchetoilet wordt toiletpapier overbodig. Een kleine douchekop staat in voor het uitspoelen voordat een warme luchtstroom voor het drogen zorgt.
Een dergelijke toiletpot is echter duurder bij aankoop en vergt de installatie van een bijkomende watertoevoer alsook een stopcontact bij het toilet.

Geberit AquaClean

Voor een extra dosis zelfvertrouwen.
Geberit AquaClean geeft u een volledig nieuw gevoel van frisheid en hygiëne – en dus welzijn. In elke situatie.

Natuurlijk fris en schoon
Geberit AquaClean biedt u welzijn met één druk op de knop: zacht en grondig. Dankzij het warme water en de Whirlspray douchetechnlologe geniet u van extra comfort.

In een mum van tijd. Gewoon schoon
Geberit AquaClean is makkelijk schoon te maken. Het onderhoud is uiterst eenvoudig, omdat onze douchewc’s bijna volledig zelfreinigend zijn.

Onze merken