DE BADKAMERACCESSOIRES

De accessoires in plastiek of in inox, om neer te zetten of vast te zetten, met een chroom- of gekleurde afwerking geven de laatste hand aan de stijl van uw badkamer en voegen een praktische en functionele toets toe die uw dagelijkse leven zullen vergemakkelijken. Meestal zijn de badkameraccessoires in volledige series beschikbaar. Zo kunt u gemakkelijk al uw accessoires doen overeenstemmen.

De stijl

Al moet u de accessoires voor uw badkamer kiezen volgens uw budget en uw noden, ook de stijl en de sfeer van uw badkamer zijn fundamentele elementen waar u rekening mee moet houden.

Het zou inderdaad niet verstandig zijn om bijvoorbeeld voor accessoires in plastiek te kiezen in een badkamer in retrostijl.

Twee grote accessoiresfamilies

Om neer te zetten

De accessoires om neer te zetten bieden het voordeel dat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden en geen gereedschap vereisen voor hun installatie. Ze kunnen ook gemakkelijk vervangen worden indien u uw inrichting wenst te wijzigen. Daarentegen nemen ze plaats in beslag op de grond of op uw wastafel.

Om vast te zetten

De accessoires om vast te zetten zijn praktischer want ze nemen geen plaats in beslag op de grond, uw wastafel of de rand van uw douche of bad. Ze worden vastgezet op de geschiktste plaats. Door hun vaste installatie zullen deze accessoires meestal een langere levensduur genieten in vergelijking met de accessoires om neer te zetten. Daarenboven staan de accessoires om vast te zetten andere materialen toe die u meer mogelijkheden bieden, zoals bijvoorbeeld glas.

De doucheaccessoires

De rekjes en de mandjes

Deze heel nuttige accessoires bieden u de mogelijkheid om al uw doucheproducten zorgvuldig op te bergen en ze altijd bij de hand te hebben. Ze bestaan in alle maten, om te hangen of vast te zetten.

De haakjes en de handdoekenhangers

De klerenhangers en de handdoekenhangers om naast de douche te plaatsen, kunnen verschillende vormen aannemen en zijn beschikbaar in talrijke modellen (enkel, dubbel, ringen…).

ANDERE ACCESSOIRES

DE WC-ACCESSOIRES

De belangrijkste wc-accessoires zijn de borstelhouder en de toiletrolhouder. Deze wordt aan de muur vastgemaakt. Andere accessoires zoals een reservetoiletrolhouder of een afvalemmer kunnen uw interieur vervolledigen.

DE WASTAFELACCESSOIRES

Uw wastafel is echt het hart van uw badkamer, de plaats waar u de meeste tijd doorbrengt om u voor te bereiden. De bergmeubels en de accessoires die gedacht werden in functie van uw noden en uw gewoontes kunnen u kostbare tijd doen besparen. Van de gewone tandenborstelhouder tot de lichtgevende vergrotende spiegel en verscheidene opbergdozen en haakjes, de mogelijkheden zijn oneindig.

Onze merken