FRNL
081 61 54 58  |  Rue de la Posterie 21 - 5030 Gembloux
professionele webshop

Radson Ulow-E2

Radson lanceert dé radiator op ultra lage temperatuur


Radiatoren vanaf nu perfect te combineren met warmtepomp

De gloednieuwe ULOW-E2 radiator van Radson is het neusje van de zalm. Deze radiator, met zowel stralingswarmte als convectie (door middel van geïntegreerde ventilatoren) biedt ook bij de allerlaagste temperatuurregimes het gewenste warmtecomfort. Dit toppunt van hedendaagse technologie werd specifiek ontwikkeld met het oog op verwarmen met hernieuwbare energiebronnen, zoals een warmtepomp. Het resultaat is een unieke radiator, buiten categorie en zonder voorgaande op de BeNeluX markt. De handige bediening via een touchpad maakt het geheel af en resulteert in een ultiem gevoel van comfort.

Combinatie warmtepomp en radiator
Wie met hernieuwbare energie wil verwarmen, bijvoorbeeld via een warmtepomp, kiest per definitie voor verwarmen op zeer lage temperatuur (bijvoorbeeld regime 35°/30°C). Vloerverwarming werd daarbij de evidente keuze, want met traditionele radiatoren behaalde men in dit regime onvoldoende rendement. Radson zorgt met de ULOW-E2 voor een ommekeer. Het is een ultra lage temperatuur radiator, die op 35°/30° wél voldoende warmtecomfort garandeert, en dus ook garant staat voor een uitstekend rendement of COP (coefficient of performance) voor de warmtepomp. Daarbovenop zorgt het ‘summer breeze effect’ ervoor dat ook frisse lucht kan circuleren. De ULOW-E2 kan dus ook in de zomer handig van pas komen en voor duurzame verkoeling zorgen.

Eén temperatuurregime verhoogt installatiegemak
Wie bouwplannen heeft, vindt in de ULOW-E2 een ideaal, energie-efficiënt verwarmingsproduct. Dankzij de ULOW-E2 van Radson kan je werken met één temperatuurregime waarin zowel vloerverwarming als radiatoren worden gecombineerd. Zo kan men genieten van de flexibiliteit en reactiesnelheid van een radiator, én van alle voordelen van vloerverwarming. Bovendien betekent dit voor de installateur een hoger installatiegemak en minder hoge investering voor de gebruiker in de hydraulische installatie.

Partagez sur